Taalmaatjes

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken, beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed en ben je een paar uur per week beschikbaar om mensen te helpen die moeite hebben met lezen en schrijven? Kom dan ons team van taalvrijwilligers versterken!

Voordat je aan de slag gaat als taalvrijwilliger krijg je een training waarin je leert hoe je dit doet. Tijdens deze training krijg je informatie over inwoners die je gaat helpen en over hoe volwassenen leren. Je leert hoe je jouw cursist(en) kunt motiveren, begeleiden en coachen tijdens het leren lezen en schrijven.  

Voor wie?

Voor sommige inwoners is lezen en schrijven niet zo vanzelfsprekend. Zij kunnen hierbij wat hulp gebruiken. Het gaat hierbij om inwoners voor wie Nederlands de moedertaal is en voor inwoners waarvoor Nederlands hun tweede taal is. Het is een unieke, leerzame ervaring waarmee je het verschil in iemands leven kunt maken.

Meer weten?

Is je interesse gewekt en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als taalvrijwilliger of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar Andes of te mailen naar info@taalhuisborgerodoorn.nl

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!