Terug naar Nieuws

Weerbaarheidstraining Rots en Water voor groep 4,5 & 6

Gepubliceerd op:

In april 2023 gaat de weerbaarheidstraining Rots en water van start voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de basisschool. Wil je meer zelfvertrouwen of leren om vriendjes te maken en voor jezelf op te komen? Met de weerbaarheidstraining Rots en Water leer je dit.

 

Rots staat voor het aangeven van je eigen grenzen, zelfstandig beslissingen kunnen nemen en je eigen weg kunnen gaan. Water staat voor communicatie, kunnen luisteren, samen naar oplossingen kunnen zoeken en de grenzen van anderen te respecteren. In de training leer je hoe je beide elementen op een goede manier kunt inzetten. Bijvoorbeeld zeggen wat je wilt of wat je niet goed vindt, maar ook luisteren naar en open staan voor anderen.

De weerbaarheidstraining start op dinsdag 18 april en is van 15.45-16.45 uur (locatie is afhankelijk van woonplaats aangemelde kinderen)

De Rots en Water training bestaat uit acht bijeenkomsten. 3, 4 en 13 april zijn de intakegesprekken met ouder(s) en kind. Dinsdag 23 me is er een ouderbijeenkomst aansluitend aan de les van de kinderen. Na afloop van de training, in de week van 20 juni zijn de een evaluatiegesprekken met ouder(s) en kind. De flyer met meer informatie is hier te vinden.

Aanmelden kan hier!


08-05-2024

Wijziging openingstijden Ruilgoederenbank

 De openingstijden van de Ruilgoederenbank zijn gewijzigd. HIeronder staan de nieuwe openingstijden.
Lees meer