Terug naar Nieuws

Verslag van feestelijke uitreiking van de vrijwilligerswaardering 2022.

Gepubliceerd op:

Het is inmiddels een traditie; de gemeente Borger-Odoorn toont jaarlijks haar waardering voor de duizenden vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de vele organisaties en verenigingen die de gemeente rijk is. Ruim 100 vertegenwoordigers van die organisaties en verenigingen waren maandagavond aanwezig in de Willibrordkerk in Borger om die waardering (in de vorm van mooie woorden en bonnen die kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecagelegenheden) in ontvangst te nemen.

De aanwezigen werden welkom geheten door Simone Boekholt (coördinator VIP!) van Andes die de organisatie voor de gemeente verzorgt. Daarna was het de beurt aan Wethouder Ankie van Tongeren die namens de gemeente haar grote waardering uitsprak voor de inzet die de vele vrijwilligers op heel veel manieren steeds maar weer leveren. "Zonder vrijwilligers valt alles stil” was haar betoog. 

De avond werd opgeleukt door toneelvereniging Crescendo uit Gieterveen met een eenakter over een groepje vriendinnen op safari in Afrika. Het werd al snel duidelijk dat het grote gevaar bij deze safari niet van de wilde dieren kwam maar vooral van de geslepen reisleider.

En dan was het eindelijk zover. De bonnen werden uitgereikt. Wethouder van Tongeren riep de vrijwilligers van ‘200 jaar Nieuw Buinen’ en 'Zwembad de Zwaoi’ naar voren om dit jaar de eerste bonnen in ontvangst te nemen en na dit plechtige moment en nog een dankwoord van Simone kon de uitgifte aan de overige organisaties en verenigingen beginnen.

1695123577758_267_400_1695123849.jpg

08-05-2024

Wijziging openingstijden Ruilgoederenbank

 De openingstijden van de Ruilgoederenbank zijn gewijzigd. HIeronder staan de nieuwe openingstijden.
Lees meer