Terug naar Nieuws

Online bijeenkomst voor sportverenigingen

Gepubliceerd op:

Op 19 april organiseren de aanvoerders van het thema ‘Versterken samenwerking sportverenigingen’ van het Sport- en Gezondheidsakkoord een bijeenkomst voor sportverenigingen in Borger-Odoorn.

De avond zal starten om 19.30 uur met een welkomstwoord van wethouder Niek Wind. Vervolgens zal Niels Frietema uitleg geven over het programma ‘Frisse Start’, een initiatief van de Provincie Drenthe om het verenigingsleven na de coronamaatregelen een nieuwe start te geven.

Daarna gaan we in vier groepen, naar uw eigen keuze, uiteen om over de volgende thema’s met elkaar in gesprek te gaan. Op deze flyer vindt u een overzicht met alle informatie op een rijtje.

Aanmelden:
Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst dan kunt u dit formulier invullen.

Foto's

Bekijk ook

20-05-2021

Iedereen moet kunnen sporten en bewegen!

Dat is een van de afspraken uit het Sport- en Gezondheidsakkoord voor de gemeente Borger-Odoorn.Iedereen doet mee. Hoe jong of oud je bent, je inkomen, seksuele voorkeuren, kleur, gender, culturele achtergrond, talenten of beperkingen, dat maakt allemaal niet uit. Iedereen kan meedoen in clubs en ve…
Lees meer
 
10-05-2021

Drenthe bedankt alle vrijwilligers! Ook jou… omdat jij er toe doet!

Op 10 mei lanceerden de gezamenlijke Drentse vrijwilligerssteunpunten het filmpje Mensen maken Drenthe. De kern van de film is: Zonder vrijwillige inzet zijn we nergens. Vrijwilligers maken Drenthe en daar willen we jullie heel hartelijk voor bedanken. “Zoveel mensen die zich vrijwillig i…
Lees meer
 
04-03-2021

Betalingsachterstand? Het Samen Doen Team helpt!

Sinds 1 januari zijn gemeenten verplicht om inwoners in een zo vroeg mogelijk stadium te helpen als zij een betalingsachterstand hebben bij hun woningcorporatie, energiemaatschappij, zorgverzekeraar of waterbedrijf. In Borger-Odoorn hebben we daarvoor het Samen Doen Team.
Lees meer