Terug naar Nieuws

Online bijeenkomst voor sportverenigingen

Gepubliceerd op:

Op 19 april organiseren de aanvoerders van het thema ‘Versterken samenwerking sportverenigingen’ van het Sport- en Gezondheidsakkoord een bijeenkomst voor sportverenigingen in Borger-Odoorn.

De avond zal starten om 19.30 uur met een welkomstwoord van wethouder Niek Wind. Vervolgens zal Niels Frietema uitleg geven over het programma ‘Frisse Start’, een initiatief van de Provincie Drenthe om het verenigingsleven na de coronamaatregelen een nieuwe start te geven.

Daarna gaan we in vier groepen, naar uw eigen keuze, uiteen om over de volgende thema’s met elkaar in gesprek te gaan. Op deze flyer vindt u een overzicht met alle informatie op een rijtje.

Aanmelden:
Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst dan kunt u dit formulier invullen.

Foto's

Bekijk ook

04-03-2021

Betalingsachterstand? Het Samen Doen Team helpt!

Sinds 1 januari zijn gemeenten verplicht om inwoners in een zo vroeg mogelijk stadium te helpen als zij een betalingsachterstand hebben bij hun woningcorporatie, energiemaatschappij, zorgverzekeraar of waterbedrijf. In Borger-Odoorn hebben we daarvoor het Samen Doen Team.
Lees meer
 
08-02-2021

Andes zoekt de beste lockdown-naober van Borger-Odoorn

Welzijnsorganisatie Andes zoekt de beste lockdown-naober! Welke buurman/-vrouw, organisatie/inititiatief of ondernemer stond en staat voor je klaar tijdens de lockdown en moet volgens jou daarom in het zonnetje gezet worden?
Lees meer
 
02-02-2021

Jeugd aan Zet!

De lockdown om de verspreiding van het coronavirus te verminderen raakt ons allemaal, ook de jeugd in Borger-Odoorn. Dit heeft ons voor de vraag gesteld: hoe helpen we onze jeugd in Borger-Odoorn zo goed mogelijk door de coronacrisis heen?  
Lees meer