Terug naar Nieuws

Mondkapjes voor minima en naai(st)ers gezocht

Gepubliceerd op:

Moet je rondkomen van een minimuminkomen en heb je een mondkapje nodig? Vanaf nu kun je daarvoor terecht bij Welzijnsorganisatie Andes. 

Op dit moment hebben we wegwerpmaskers, maar we hopen binnenkort herbruikbare mondkapjes uit te kunnen reiken. Om herbruikbare mondkapjes te maken zijn we op zoek naar inwoners die handig zijn met de naaimachine en deze kunnen maken.

Ons kantoor is beperkt geopend van maandag tot en met donderdag. Wil je zeker weten dat er een medewerker van Andes aanwezig is? Bel dan even voor je komt naar 0591 – 58 55 54 of mail naar info@andesborgerodoorn.nl. Je vindt ons aan De Baander 2 in Borger. Ben je klant van de Voedselbank? Dan is het goed om te weten dat je ook bij hen terecht kan voor mondkapjes. Mantelzorgers hebben vorige week een aantal mondkapjes ontvangen bij de mantelzorgwaardering die vorige week verspreid is.

Wij zamelen op dit moment stoffen in die we ter beschikking zullen stellen aan de naai(st)ers die mondkapjes gaan maken. Mocht je stoffen (bij voorkeur dichtgeweven katoen) over hebben of mondkapjes willen maken voor dit goede doel, dan houden we ons aanbevolen.

08-04-2024

Opening Buurtkamer Valthermond

 Officiële opening Buurtkamer Valthermond.
Lees meer