Terug naar Nieuws

Jonge mantelzorgers naar FC Emmen!

Gepubliceerd op:

Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en is er in jouw familie iemand langdurig ziek, dan ben jij een jonge mantelzorger. Meld je dan aan voor een leuke dag bij FC Emmen!

Op zaterdag 22 juni gaan we met de spelersbus van FC Emmen naar het stadion waar je een dag als voetbalspeler van FC Emmen allerlei leuke activiteiten gaat doen. In je eigen trainingsshirt teken je een contract bij FC Emmen en wordt je door middel van een persconferentie aan de media getoond. Hierna aan de slag met de tactische besprekingen in de kleedkamer en een rondleiding door het stadion. Na de lunch krijg je een voetbalclinic op het veld van de Oude Meerdijk.

Aanmelden
Ben jij een jonge mantelzorger en zou je graag mee willen op zaterdag 22 juni naar FC Emmen, meld je dan aan via het volgende formulier.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze dag, dus wees er snel bij!
Je kan je aanmelden t/m 31 mei 2019

Na je aanmelding nemen we met jou en/of je ouders contact op om alle gegevens te checken en je van verdere informatie te voorzien.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
Elsemieke Spreen, Coordinator Mantelzorg:
06 364 536 86
e.spreen@andesborgerodoorn.nl

Dorien Streutker, Jongerenwerker:
06 523 229 92
d.streutker@andesborgerodoorn.nl

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Naoberschap United Emmen, FC Emmen, Gemeente Borger-Odoorn en Welzijnsorganisatie Andes.

08-05-2019

Andes zoekt leden voor de cliƫntenraad

Andes gaat een cliëntenraad opstarten, heb je interesse? 
Lees meer