Terug naar Nieuws

Gezocht: vrijwilligers voor de Vervoerderspoule!

Gepubliceerd op:

Ben je gek op autorijden én vind je het leuk om sociale contacten op te doen? En vind je het leuk om je medemens te helpen en heb je wat tijd over? Woon je in de gemeente Borger-Odoorn? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Na een tijdje stil gelegen te hebben starten we de vervoerderspoule weer op. We zien namelijk dat de vraag naar vervoer weer toeneemt, zeker nu de reguliere zorg in de ziekenhuis weer opstart. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM nauw op, zodat iedereen gezond blijft. Dat betekent dat we je voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen als desinfectiemiddel en mondkapjes.

We zoeken vrijwilligers voor onze vervoerderspoule. Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding van dertig cent per kilometer, exclusief eventuele parkeerkosten, betaald door degene die je vervoert. Je auto moet voorzien zijn van een geldige APK en je dient deze auto verzekerd te hebben met minimaal een WA-verzekering inclusief inzittendendekking. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden voor de vervoerderspoule? Bel dan met Andes (0591 – 58 55 54) of mail naar info@andesborgerodoorn.nl.

08-04-2024

Opening Buurtkamer Valthermond

 Officiële opening Buurtkamer Valthermond.
Lees meer