Terug naar Nieuws

Brandweer helpt Moestuin Borger aan water!

Gepubliceerd op:
Brandweer helpt Moestuin Borger aan water!

Al jarenlang zetten vrijwilligers in Borger zich in voor een biologische moestuin waar groenten worden verbouwd ten behoeve van de Voedselbank Zuid-Oost Drenthe afdeling Borger-Odoorn.

Zo krijgen tientallen gezinnen die leven van de Voedselbank verse sperziebonen, aardappelen, aardbeien en verschillende soorten kool.

Recent is de moestuin verhuist naar een prachtige, nieuwe plek op het volkstuinencomplex. Het enige dat daar nog ontbrak was een watervoorziening. Daar wordt druk aan gewerkt, maar om in de tussentijd de moestuin van water te voorzien werd dringend naar een oplossing gezocht.

Gelukkig is de brandweer van Borger bereid de moestuin uit de brand te helpen en de watervoorraad van de moestuin aan te vullen.

Hartelijk dank namens de vrijwilligers van de moestuin Borger!

Foto's

Bekijk ook

08-11-2023

NL Doet 15 & 16 maart 2023

 Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds Nl Doet, een grote vrijwilligersactie. 
Lees meer
 
31-10-2023

Basistraining Taalmaatjes voor Het Taalhuis

Op 6, 13 en 20 november wordt de basistraining voor Taalmaatjes gegeven.
Lees meer
 
10-10-2023

Game café Nieuw-Buinen gestart!

Op donderdag 5 oktober vond het eerste game café plaats in Nieuw-Buinen. Georganiseerd door de Impacter-coach en het jongerenwerk van Andes. Tijdens deze middag werd er volop gegamed door 18 man in totaal!! Jongeren konden volop gebruik maken van de aanwezige consoles & laptops (Switch,…
Lees meer