Terug naar Nieuws

Behoefteonderzoek vrijwilligers

Gepubliceerd op:

Hoewel de wereld om ons heen onzeker en onrustig is en niemand weet wanneer we gewend zijn aan ons nieuwe normaal werkt VIP! Borger-Odoorn gestaag verder aan het uitbreiden en verbeteren van haar dienstverlening en jij kunt ons daar bij helpen.

VIP! Borger-Odoorn organiseert regelmatig cursussen en trainingen waar je (vaak gratis) aan kunt deelnemen. Om nog beter aan te sluiten op je wensen willen we graag weten waar je belangstelling naar uitgaat. Wil je daarom in de vragenlijst ( die je hier vindt) aangeven waarin je wel of niet geïnteresseerd bent? We gaan met jullie antwoorden aan de slag en we gaan proberen een pakket aan voorlichting en trainingen samen te stellen waar jullie blij van worden. En misschien kunnen we met behulp van moderne middelen sommige ‘bijeenkomsten’ al veel eerder laten plaatsvinden dan we nu denken.

 

Mocht je  hulp nodig hebben met betrekking tot toegankelijkheid (toegankelijk toilet, drempelhulp, gebarentolk etc.) dan kun je dit aangeven aan het einde van de vragenlijst. Daar is ruimte voor ideeën en suggesties.

18-12-2020

Activiteiten voor jongeren in de kerstvakantie

In de kerstvakantie worden er in de gemeente Borger-Odoorn verschillende online activiteiten georganiseerd voor jongeren.
Lees meer