Terug naar Nieuws

Activiteiten voor jongeren in de kerstvakantie

Gepubliceerd op:

In de kerstvakantie worden er in de gemeente Borger-Odoorn verschillende online activiteiten georganiseerd voor jongeren.

Online pubquiz
Op 23 en 30 december is er voor inwoners van 14-27 jaar een online pubquiz. Er wordt gestart om 20.00 uur en rond 23.30 zit de quiz erop en is er een winnaar bekend! Deze pubquizzen worden georganiseerd in samenwerking met cafe Happinezz en gepresenteerd door Gijs Niland. Aanmelden kan hier! (Tot 17.00 uur op de dag van de pubquiz)

FIFA 21-toernooi (Playstation 4)
Op 30 december is er voor alle inwoners een FIFA 21-toernooi georganiseerd op de PlayStation 4.
Het toernooi start om 12.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Het toernooi is live te volgen op YouTube en burgemeester Jan Seton zal een digitaal balletje meetrappen. Aanmelden voor dit toernooi kan hier!
Het FIFA-toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met de combicoaches van de gemeente Borger-Odoorn.

Kosten
Aan de online activiteiten kun je gratis deelnemen.

Foto's

Bekijk ook

14-12-2020

Inlogmomenten vervallen

De eerder aangekondigde inlogmomenten voor inwoners vervallen in verband met gebrek aan belangstelling.We onderzoeken de mogelijkheid deze momenten in 2021 alsnog plaats te laten vinden.
Lees meer
 
02-12-2020

Doe je mee aan een van onze inlogmomenten?

Tijdens de coronacrisis zijn veel ontmoetingsmomenten stil komen te liggen. Daarom organiseert Welzijnsorganisatie Andes in samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn op 16 en 17 december online inlogmomenten voor alle inwoners van Borger-Odoorn om even bij te praten.
Lees meer
 
01-12-2020

Op zoek naar fondsen voor je initiatief?

Bezoek dan eens onze speciale pagina met een overzicht van lokale en nationale fondsen.
Lees meer