Terug naar Nieuws

Aanmelding vrijwilligerswaardering 2022 geopend!

Gepubliceerd op:

De tijd vliegt. We hebben net een vrijwilligerswaarderingsronde achter de rug en we beginnen alweer met de voorbereidingen voor een nieuwe. Je leest het goed; de gemeente Borger-Odoorn wil ook voor 2022 haar waardering laten blijken voor het vele werk dat vrijwilligers hebben verricht.

De vorm zal veel lijken op de manier die we vorig jaar hanteerden. De bonnen worden uitgereikt in september. Net als in 2022 zullen de inlevermaanden dan oktober en november zijn.

 

Dus: vind je dat de vrijwilligers bij jouw organisatie of vereniging in aanmerking komen voor de gemeentelijke waardering? Meld ze dan aan vóór 28 april via dit aanmeldformulier.

Voor hulp bij het aanmelden en/of vragen naar aanleiding van dit bericht kan contact worden gezocht met Simone Boekholt, coördinator Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!): 0591 - 58 55 54.

30-05-2023

Brandweer helpt Moestuin Borger aan water!

Al jarenlang zetten vrijwilligers in Borger zich in voor een biologische moestuin waar groenten worden verbouwd ten behoeve van de Voedselbank Zuid-Oost Drenthe afdeling Borger-Odoorn. Zo krijgen tientallen gezinnen die leven van de Voedselbank verse sperziebonen, aardappelen, aardbeien en verschil…
Lees meer