Terug naar Nieuws

Aanmelding vrijwilligerswaardering 2021 geopend!

Gepubliceerd op:

De tijd vliegt. We hebben net een vrijwilligerswaarderingsronde achter de rug en we beginnen alweer met de voorbereidingen voor een nieuwe. Je leest het goed; de gemeente Borger-Odoorn wil ook voor 2021 haar waardering laten blijken voor het vele werk dat vrijwilligers hebben verricht.

 De vorm zal veel lijken op de manier die we vorig jaar hanteerden. Onzekerheid rondom de duur van de Coronamaatregelen maakt dat we weer kiezen voor het uitreiken van de bonnen ergens in september. Net als in 2021 zullen de inlevermaanden dan oktober en november zijn.

Klik hier voor het aanmelden van jouw vrijwilligers, die actief waren in het jaar 2021. Dit kan tot uiterlijk 20 maart 2022. 

Je kunt ook deze URL kopiëren en plakken in de internetbrowser: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMZ39GgrGadf5ODVgPqsGvmP6_UG7pjKkf-ajMtvF2seQ--g/viewform

Voor hulp bij het aanmelden en/of vragen naar aanleiding van dit bericht kan contact worden gezocht met Renee Schnakenberg, coördinator Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!): 0591 - 58 55 54.

19-12-2023

Bezetting Buurtkamer tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is de bezetting van de Buurtkamers in Nieuw Buinen en Valthermond iets anders dan normaal.
Lees meer