Vervoerderspoule

Ben je voor vervoer afhankelijk van anderen? Dan zou je gebruik kunnen maken van onze vervoerderspoule.

Hoe werkt het?

- Heb je vervoer nodig? Bijvoorbeeld voor een ziekenhuisafspraak of een bezoek aan de huisarts? Neem dan drie werkdagen van tevoren contact op met de coördinatoren van de vervoerderspoule. Je kunt bellen naar 06 - 82 42 50 96. Krijg je daar geen gehoor? Bel of mail dan Andes.
- De coördinator zoekt een vrijwilliger uit de vervoerderspoule die kan en wil rijden
- De coördinator belt je terug als er een vrijwilliger gevonden is. Hij vertelt je wat de kosten zijn en wie je vervoert
- Op het afgesproken tijdstip meldt de vrijwilliger zich bij je 

De kosten bedragen € 0,35 per kilometer (gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger). Eventuele parkeerkosten komen daar bij op. Je betaalt deze kosten rechtstreeks aan de vrijwilliger.

Vrijwilliger worden?

Ben je gek op autorijden én vind je het leuk om sociale contacten op te doen? En vind je het leuk om je medemens te helpen en heb je wat tijd over? Woon je in de gemeente Borger-Odoorn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding van 35 cent per kilometer, exclusief eventuele parkeerkosten. Je auto moet voorzien zijn van een geldige APK en je dient deze auto verzekerd te hebben met minimaal een WA-verzekering inclusief inzittendendekking. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Meer weten? Onze folder voor vrijwilligers is hier te vinden.
Of neem contact met ons op.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!