Vervoerderspoule

Ben je voor vervoer afhankelijk van anderen? Dan zou je gebruik kunnen maken van onze vervoederspoule.

Hoe werkt het?

- Heb je vervoer nodig? Bijvoorbeeld voor een ziekenhuisafspraak, bezoek aan de huisarts of om inkopen te doen? Neem dan vijf werkdagen van tevoren contact op met de coördinator van de vervoerderspoule. Je kunt hem bereiken via 06 - 82 42 50 96 (dhr. Jan Wouda). Bij geen gehoor kun je Andes bellen (0591 - 58 55 54)
- De coördinator zoekt een vrijwilliger uit de vervoerderspoule die kan en wil rijden
- De coördinator belt je terug als er een vrijwilliger gevonden is. Hij vertelt je wat de kosten zijn en wie je vervoert
- Op het afgesproken tijdstip meldt de vrijwilliger zich bij je 

De kosten bedragen € 0,30 per kilometer (gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger). Eventuele parkeerkosten komen daar bij op. Je betaalt deze kosten rechtstreeks aan de vrijwilliger.

Heb je vervoer nodig? Dan kun je contact met de coördinator of ons opnemen.

Vrijwilliger worden?

Ben je gek op autorijden én vind je het leuk om sociale contacten op te doen? En vind je het leuk om je medemens te helpen en heb je wat tijd over? Woon je in de gemeente Borger-Odoorn? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken vrijwilligers voor onze vervoerderspoule. Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding van dertig cent per kilometer, exclusief eventuele parkeerkosten. Je auto moet voorzien zijn van een geldige APK en je dient deze auto verzekerd te hebben met minimaal een WA-verzekering inclusief inzittendendekking. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Meer weten? Onze folder voor vrijwilligers is hier te vinden.
Of neem contact met ons op.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!