Terug naar Nieuws

Jonge mantelzorgers sterspeler bij FC Emmen!

Gepubliceerd op:
Jonge mantelzorgers sterspeler bij FC Emmen!

Op zaterdag 22 juni waren de jonge mantelzorgers uit de gemeenten Aa en Hunze en Borger-Odoorn samen met hun vrienden een dag sterspeler van FC Emmen.

Om 9.15 uur werden ze opgehaald uit Gieten met de spelers bus van FC Emmen om via Borger naar het stadion De Oude Meerdijk in Emmen te gaan. 
Daar werden ze feestelijk onthaald (met glitter kanon) door de algemeen directeur Wim Beekman, de medewerkers Jos Schaart, Marcel Sulmann , een trainer en vrijwilligers. 

Na de rondleiding door het stadion en de tactische bespreking met de trainer was het tijd om het officiële spelerscontract voor één dag te tekenen met de directeur en een eigen spelersshirt in ontvangst te nemen, bij dit moment was ook de Pers aanwezig. De directeur sprak zijn waardering uit voor de taken en de situatie van de jonge mantelzorgers en hij hoopte dat FC Emmen ze een hele leuke en sportieve dag zou aanbieden. 

Na een gezonde lunch was het voor de jongeren tijd voor een voetbalclinic op het officiële speelveld in het stadion, daar lieten de “nieuwe contractspelers” zich van hun beste kant zien. FC Emmen kon trots zijn op hun nieuwe spelers! ( zie foto )
Om 15 uur werden alle “sterspelers” moe, warm en voldaan weer met de spelers bus van FC Emmen naar Borger en Gieten gebracht. Het was een top dag voor iedereen!

Foto's

Bekijk ook

10-10-2019

Feestelijke opening RuilGoederenBank Nieuw-Buinen

Op donderdag 17 oktober vindt feestelijke opening van de RuilGoederenBank in Nieuw-Buinen plaats. Wethouder Nynke Houwing zal om 09.00 uur de openingshandeling verrichten, waarna iedereen de mogelijkheid krijgt een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van de RGB, aan de Industrieweg 25 te Nieuw-…
Lees meer
 
17-09-2019

Budgettraining 'Zicht en Grip' start binnenkort

In de gratis budgettraining 'Zicht en Grip op jouw Geldzaken' krijg je (meer) inzicht in je financiële situatie. Heb je schulden, moet je ineens je administratie alleen doen óf wil je kijken waar je op kunt besparen? Kom dan naar de training! Alle inwoners van de gemeente Borger-Odoorn z…
Lees meer
 
17-09-2019

Training 'Post op orde'

 Hoe lang moet ik mijn papieren te bewaren? Dit is één van de meestgestelde vragen die onze budgetcoaches krijgen. Daarnaast vragen veel mensen zich af hoe ze hun administratie handig kunnen bewaren zodat ze belangrijke papieren terug kunnen vinden. En wat te doen met digitale pos…
Lees meer