Terug naar Nieuws

Jonge mantelzorgers sterspeler bij FC Emmen!

Gepubliceerd op:
Jonge mantelzorgers sterspeler bij FC Emmen!

Op zaterdag 22 juni waren de jonge mantelzorgers uit de gemeenten Aa en Hunze en Borger-Odoorn samen met hun vrienden een dag sterspeler van FC Emmen.

Om 9.15 uur werden ze opgehaald uit Gieten met de spelers bus van FC Emmen om via Borger naar het stadion De Oude Meerdijk in Emmen te gaan. 
Daar werden ze feestelijk onthaald (met glitter kanon) door de algemeen directeur Wim Beekman, de medewerkers Jos Schaart, Marcel Sulmann , een trainer en vrijwilligers. 

Na de rondleiding door het stadion en de tactische bespreking met de trainer was het tijd om het officiële spelerscontract voor één dag te tekenen met de directeur en een eigen spelersshirt in ontvangst te nemen, bij dit moment was ook de Pers aanwezig. De directeur sprak zijn waardering uit voor de taken en de situatie van de jonge mantelzorgers en hij hoopte dat FC Emmen ze een hele leuke en sportieve dag zou aanbieden. 

Na een gezonde lunch was het voor de jongeren tijd voor een voetbalclinic op het officiële speelveld in het stadion, daar lieten de “nieuwe contractspelers” zich van hun beste kant zien. FC Emmen kon trots zijn op hun nieuwe spelers! ( zie foto )
Om 15 uur werden alle “sterspelers” moe, warm en voldaan weer met de spelers bus van FC Emmen naar Borger en Gieten gebracht. Het was een top dag voor iedereen!

Foto's

Bekijk ook

23-07-2019

Gezocht: kerstactiviteiten in Borger-Odoorn

Op 25 juni j.l. heeft Welzijnsorganisatie Andes het rapport ‘Van eenzaamheid naar verbondenheid’ gepubliceerd. Als welzijnsorganisatie verbinden wij graag mensen met elkaar. Dit doen we door bijvooorbeeld vrijwilligers en organisaties aan elkaar te verbinden, door inwoners aan elkaar en …
Lees meer
 
25-06-2019

Van eenzaamheid naar verbondenheid in gemeente Borger-Odoorn

Valthermond – Vandaag, dinsdag 25 juni, heeft welzijnsorganisatie Andes het rapport “Van eenzaamheid naar verbondenheid” gepubliceerd. Wethouder Albert Trip van gemeente Borger-Odoorn heeft het eerste rapport ontvangen en onderstreept de toegevoegde waarde. Albert Trip: &ldquo…
Lees meer
 
21-06-2019

Kantoor weer geopend

1-7-2019: Het kantoor is weer geopendBij werkzaamheden aan ons kantoor in Borger is asbest vrijgekomen. Dat heeft als gevolg dat het kantoor tot nader orde is gesloten. Onze medewerkers zijn op hun werkdagen gewoon aan het werk (op andere locaties) en bereikbaar. Ook ons algemeen telefoonnummer…
Lees meer