Terug naar Nieuws

Gezocht: kerstactiviteiten in Borger-Odoorn

Gepubliceerd op:

Op 25 juni j.l. heeft Welzijnsorganisatie Andes het rapport ‘Van eenzaamheid naar verbondenheid’ gepubliceerd. Als welzijnsorganisatie verbinden wij graag mensen met elkaar. Dit doen we door bijvooorbeeld vrijwilligers en organisaties aan elkaar te verbinden, door inwoners aan elkaar en aan organisaties te verbinden enz.

 

We willen ook graag ons steentje bijdragen als het gaat om het verbinden van mensen rond de Kerstdagen. In de gemeente Borger-Odoorn worden tijdens deze feestelijke dagen veel activiteiten georganiseerd waar inwoners, die daar behoefte aan hebben, aan mee kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is het internationaal kerstbuffet in het dorpshuis in Nieuw-Buinen. Deze activiteiten brengen wij graag in kaart om te kunnen verspreiden op bijvoorbeeld sociale media. Zo kunnen we, met de organiserende organisaties, inwoners verbinden!

Organiseert uw vereniging, stichting of organisatie een activiteit rond Kerst die vrij toegankelijk is? Dan horen wij dit graag van u. Wilt u dan dit formulier invullen? Vergeet alstublieft na het invullen niet op ‘verzenden’ te drukken (linksonder).

Alvast hartelijk bedankt. Zo maken we de Kerstdagen voor alle inwoners in Borger-Odoorn nog leuker!

08-08-2019

Rots en Watertraining voor 12+

In het najaar biedt Andes, bij voldoende aanmeldingen, de Rots en Watertraining aan voor 12+'ers. Tijdens deze training leer je om stevig in je schoenen te staan. Wil je meer weten? Klik dan hier!
Lees meer