Terug naar Nieuws

Gezocht: Fitbuddies

Gepubliceerd op:

Vanaf eind februari starten leerlingen van het Esdal College met het keuzevak Fitbuddies. Voor dit project worden nog senioren gezocht die met deze 1e- en 2ejaars scholieren activiteiten willen ondernemen. 

Het gaat dan onder andere om: samen bewegen, pannenkoeken bakken, spellen doen enz. Er is een gevarieerd programma samengesteld voor zeven weken. 

De data zijn: 
26 februari
4 maart
11 maart
18 maart
25 maart
1 april
8 april

De bijeenkomsten vinden plaats op het Esdal College in Borger (Hoofdstraat 56, 9531 AH). Aanmelden kan tot 15 februari 2020 bij jongerenwerker Dorien Streutker (0591 - 58 55 54 of via d.streutker@andesborgerodoorn.nl).

Mocht u een paar data niet kunnen dan is dit geen enkel probleem. Fitbuddies is een initiatief van het Esdal College, Zorggroep Tangenborg, Welzijnsorganisatie Andes en de combicoaches van de gemeente Borger-Odoorn. 

04-08-2020

Vrijwilligers gezocht voor Praotbankies

Eenzaamheid komt ook in de gemeente Borger-Odoorn voor. Welzijnsorganisatie Andes heeft hier in 2019 een onderzoeksrapport over uitgebracht. Een rapport met verhalen van onze inwoners en met aanbevelingen, want er is werk aan de winkel als het gaat om de verbondenheid in onze gemeente.  Praotb…
Lees meer