Terug naar Nieuws

Feestelijke opening RuilGoederenBank Nieuw-Buinen

Gepubliceerd op:

Op donderdag 17 oktober vindt feestelijke opening van de RuilGoederenBank in Nieuw-Buinen plaats. Wethouder Nynke Houwing zal om 09.00 uur de openingshandeling verrichten, waarna iedereen de mogelijkheid krijgt een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van de RGB, aan de Industrieweg 25 te Nieuw-Buinen.  

De brand in ’t Aailand zorgde ervoor dat de RuilGoederenBank het zonder onderkomen moest stellen. De afgelopen weken hebben vrijwilligers hard gewerkt om de nieuwe locatie in te richten. Vanaf nu kunnen klanten van de RGB weer terecht in Nieuw-Buinen om spullen te halen.

De RuilGoederenBank is er voor inwoners die (tijdelijk) krap bij kas zitten en behoefte hebben aan spullen. Er hoeft niet te worden betaald voor de spullen, maar klanten verlenen een wederdienst. Daarnaast kunnen inwoners bij de RGB in Nieuw-Buinen tuingereedschap lenen.  

20-01-2020

Gezocht: Fitbuddies

Vanaf eind februari starten leerlingen van het Esdal College met het keuzevak Fitbuddies. Voor dit project worden nog senioren gezocht die met deze 1e- en 2ejaars scholieren activiteiten willen ondernemen. 
Lees meer