Terug naar Nieuws

Feestelijke opening RuilGoederenBank Nieuw-Buinen

Gepubliceerd op:

Op donderdag 17 oktober vindt feestelijke opening van de RuilGoederenBank in Nieuw-Buinen plaats. Wethouder Nynke Houwing zal om 09.00 uur de openingshandeling verrichten, waarna iedereen de mogelijkheid krijgt een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van de RGB, aan de Industrieweg 25 te Nieuw-Buinen.  

De brand in ’t Aailand zorgde ervoor dat de RuilGoederenBank het zonder onderkomen moest stellen. De afgelopen weken hebben vrijwilligers hard gewerkt om de nieuwe locatie in te richten. Vanaf nu kunnen klanten van de RGB weer terecht in Nieuw-Buinen om spullen te halen.

De RuilGoederenBank is er voor inwoners die (tijdelijk) krap bij kas zitten en behoefte hebben aan spullen. Er hoeft niet te worden betaald voor de spullen, maar klanten verlenen een wederdienst. Daarnaast kunnen inwoners bij de RGB in Nieuw-Buinen tuingereedschap lenen.  

17-09-2019

Budgettraining 'Zicht en Grip' start binnenkort

In de gratis budgettraining 'Zicht en Grip op jouw Geldzaken' krijg je (meer) inzicht in je financiële situatie. Heb je schulden, moet je ineens je administratie alleen doen óf wil je kijken waar je op kunt besparen? Kom dan naar de training! Alle inwoners van de gemeente Borger-Odoorn z…
Lees meer