Terug naar Nieuws

ANWB Automaatje naar Borger-Odoorn!

Gepubliceerd op:

Even boodschappen doen, naar de kapper gaan of een partner in het verzorgingstehuis bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Daarom willen de gemeente Borger-Odoorn en welzijnsorganisatie Andes in het najaar van 2019 starten met het project ANWB Automaatje!

ANWB Automaatje
De ANWB een vervoersservice begonnen die AutoMaatje heet. Vrijwilligers vervoeren dan minder mobiele mensen uit hun eigen gemeente. Daarvoor gebruiken ze hun eigen auto. In het najaar van 2019 willen we in Borger-Odoorn hiermee aan de slag gaan.

Welzijnsorganisatie Andes
Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen door welzijnsorganisatie Andes om de het project vorm te geven. Mocht u zich nu al willen aanmelden als chauffeur dan kunt u dit doen bij Andes via e-mail j.ensing@andesborgerodoorn.nl of per telefoon: 0591 - 58 55 54

21-04-2020

Behoefteonderzoek vrijwilligers

Hoewel de wereld om ons heen onzeker en onrustig is en niemand weet wanneer we gewend zijn aan ons nieuwe normaal werkt VIP! Borger-Odoorn gestaag verder aan het uitbreiden en verbeteren van haar dienstverlening en jij kunt ons daar bij helpen.
Lees meer