Jeugd aan Zet

De lockdown om de verspreiding van het coronavirus te verminderen raakt ons allemaal, ook de jeugd in Borger-Odoorn. Dit heeft ons voor de vraag gesteld: hoe helpen we onze jeugd in Borger-Odoorn zo goed mogelijk door de coronacrisis heen?

We hebben hiervoor een aanbod ontwikkeld met daarin zowel online als offline activiteiten voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. Het online activiteitenaanbod is nu beschikbaar, voor de offline activiteiten wordt nog een check gedaan door de gemeente of ze voldoen aan de coronamaatregelen die op dit moment gelden. Je mag overigens ook je eigen activiteit opzetten en een beroep doen op de beschikbare gelden.

Dit aanbod is bedoeld voor alle dorpshuizen, jeugdsozen en dorpsbelangenorgansiaties in de gemeente. De gemeente Borger-Odoorn stelt € 10.000,- beschikbaar voor deze activiteiten via het landelijke programma Jeugd aan Zet. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Online aanbod
De Virusuitbraak
Happening
Jachtseizoen
Levend Cluedo
Race tegen de klok
Skype Spel
SpecTrek

Online aanbod voor grote groepen
Voor grote groepen kunnen we op aanvraag een pubquiz organiseren. Deze wordt verzorgd door Gijs Niland. 
Op 26 februari aanstaande organiseren we een pubquiz in samenwerking met Café Happinezz uit Borger. Aanmelden voor deze avond kan hier!

Kennisquizzen
Muziekbingo


Fysiek aanbod (12-17 jaar)
KanJam Frisbeespel
Lasergamen
Levend Stratego

Meer informatie over het opzetten van je eigen activiteit vind je in de onderstaande flyer:
Jeugd aan Zet

Aanmelden
Aanmelden voor een activiteit? Gebruik dan dit formulier!